NOW Foods Astaxanthin, 10mg, 60 kapselia

43,30  (sis. alv)

Astaksantiini on luonnossa esiintyvä karotenoidi, jolla on ainutlaatuinen rakenne, jonka tiedetään olevan voimakas vapaaradikaalin puhdistaja.
Koska astaksantiini vapaasti ylittää veren aivot ja veri-verkkokalvon esteet, se voi neutraloida vapaita radikaaleja silmään ja 
keskushermostoon. Tieteelliset tutkimukset osoittavat myös, että astaksantiini voi tukea kehon tervettä ja tasapainoista immuunijärjestelmän 
reaktiota. Tällä NOW-tuotteella on Zanthin, joka voi auttaa tukemaan yleistä silmän terveyttä ja edistää tervettä hermostoa.

Potent Free Radical Scavenger
Healthy Immune System Response
Astaxanthin is a naturally occurring carotenoid with a unique structure that is known to be a potent free radical scavenger. Because Astaxanthin freely crosses the blood-brain and blood-retina barriers, it can neutralize free radicals in the eye and central nervous system. Scientific studies also demonstrate that astaxanthin can support the body’s healthy and balanced immune system responses. This NOW product features Zanthin, which can help to support overall ocular health and promote a healthy nervous system.


Gluten free Non-GMO
 
Tuotetunnus (SKU): P28624 Osastot: ,