Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilauksesi tiedot. Kun saat tilausvahvistuksen kannattaa sinun aina tarkistaa tilausrivien sisältö. Mikäli sinulla tulee kysyttävää tilauksestasi, otathan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme chatissa, sähköpostilla tai puhelimitse. Pidä tilausvahvistus tallessa mahdollista yhteydenottoa varten. Tarkista aina paketin sisältö, jotta se täsmää tilausvahvistuksen kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden:

Sähköpostilla: fitnessmaailma@gmail.com

puhelimitse 0503835558

Toimitus

Normaalisti paketti on perillä 5-7 arkipäivässä. Jälkitoimitukset lähetetään välittömästi kun tuotetta tulee varastoon. Pidätämme oikeuden poistaa tilauksesta jälkitoimitukseen kuuluvat tuotteet. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei ole enää saatavilla, mutta on vielä päivittymättä kauppaan, tilaus peruutetaan ja maksun palautus lähtee välittömästi tai ehdotamme korvaavaa tuotetta, jonka voit hyväksyä halutessasi.

Tuotteen valmistaja on vastuussa tuotteen laadusta, Fitnessmaailma on vastuullinen poistamaan myynnistä tuotteen, mikäli tuotteessa todetaan jotain epäkohtaa. Myymme vain vastuullisten valmistajien tuotteita. Lue aina käyttöohjeet ennen lisärainteiden käyttöä. Lisäravinteita ei saa käyttää ohjeiden vastaisesti ja jos olet raskaana kysy lääkäriltä lisäravinnon käytöstä. Tuotteet on pidettävä pois lasten ulottuvilta. Lisäravinteita emme suosittele alle 18 vuotialle muita kuin erikseen lapsille ja nuorille sunnatut vitamiinit ym.

Huom: Varmistathan puhelinnumerosi oikeellisuuden, jotta saamme sinuun yhteyttä toimittaessamme pakettia. Paketti toimitetaan suoraan kotiovellesi ja mikäli et ole kotona tai emme saa sinua kiinni puhelimitse, jätämme saapumisilmoituksen paketista postilaatikkoosi. Voit noutaa paketin tämän jälkeen lähimmästä matkahuollon toimipisteestä. (Täältä voit tarkistaa osoitteesi perusteella sinua lähimmän matkahuollon toimipisteesi. https://www.matkahuolto.fi/fi/toimipisteet/toimipistehaku/tarkennettu/)

Mikäli olet kirjoittanut osoitteesi väärin ja olemme ehtineet lähettää sinulle paketin, ota yhteys asiakaspalveluumme, jotta voimme tehdä osoitteenmuutoksen kuljetusyritykselle.

Toimitusalueemme kattaa koko Suomen.

Palautus:

Kaikilla avaamattomilla tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus. Asiakas hoitaa aiheutuneet palautuskustannukset. Tuotteet pitää olla avaamattomia, vaatteissa etiketit ja laput paikoillaan.

Jos tuotteet eivät ole alkuperäistä vastaavassa kunnossa, niistä ei anneta hyvitystä. Halutessasi palauttaa tuotteen ota yhteyttä fitnessmaailma@gmail.com sopiaksesi palautuksesta.